HCS yder en attraktiv rabat til HORESTAs medlemmer på tømme- og lejepriser  indenfor det faste affald såvel som det flydende affald, herunder tømning/rensning af fedtudskillere, sandfang, brønde mv.

Affaldsløsninger:
 • Fast affald
  HCS yder en rabat på min. 10% på tømme- og lejepriser ift. din virksomheds eksisterende leverandørløsning indenfor det faste affald.
 • Flydende affald
  Vedrørende det flydende affald, heruner tømning/rensning af fedtudskillere, sandfang, brønde mv. ydes en rabat på min. 10% på bestående timepris, ift. din virksomheds bestående leverandøraftale indenfor det flydende affald.
   
 • HCS Totalløsning
  Der er mulighed for at vælge en HCS Totalløsning. HCS yder da en rabat på min. 12% på din virksomheds bestående leverandøraftale indenfor det faste og det flydende affald.

Ovennævnte beregnes ift. din virksomheds nuværende samlede omkostninger, inklusiv evt. olietillæg og miljø-registreringsgebyr hos eksisterende leverandør.

Sådan opnås medlemsrabatten

Indsend de seneste 3 måneders fakturaer vedr. affaldshåndtering samt årlig tonnage for alle virksomhedens affaldsfraktioner til HCS på mailen [email protected].

Kontakt

For yderligere information kontakt da Jesper Henvig, HCS på tlf. +45 40 26 82 73 eller på mail [email protected].

 

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

DOWNLOAD FOR MEDLEMMER

Download mere information om medlemsaftalen herunder:

Indholdet på denne side er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Har du fået læst?

Værnemidler

Som medlem af HORESTA får du rabat på engangsmundbind af høj kvalitet hos Genopliv og bæredygtige stofmundbind med en dertilhørende vaske-og lejeløsning hos De Forenede Dampvaskerier.

Værnemidler

Som medlem af HORESTA får du rabat på engangsmundbind af høj kvalitet hos Genopliv og bæredygtige stofmundbind med en dertilhørende vaske-og lejeløsning hos De Forenede Dampvaskerier.

Hotelansatte samlede skrald i København

Der er ikke mange udenlandske gæster i København, men de besøgende skal have en god og ’grøn’ oplevelse. Derfor var foreningen af hotelansatte ’De Gylde Nøgler’ gået sammen om at samle skrald til både lands og vands, fortæller TV2 Lorry.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne