HORESTA udbyder en række konsulentydelser og undervisningsforløb, som har til formål at styrke driften i din virksomhed. Du er altid velkomne til at kontakte HORESTA for at høre mere om, hvordan organisationens eksperter kan hjælpe dig og din virksomhed.

HORESTAs rådgivning- og undervisningspanel rummer eksperter på områder som jura, fødevarer, uddannelse, kommunikation og analyse samt miljø og bæredygtighed. Desuden samarbejder vi med en række eksterne rådgivere, der også står klar til at uddanne dine medarbejdere og hjælpe med at indfri potentialet i virksomheden.

Optimér virksomhedens indtjening
Små justeringer eller omlægninger af driften kan have stor indflydelse på virksomhedens bundlinje. I HORESTA rådgiver vi virksomheder i revenue management med henblik på at optimere prissætning og indkøbsaftaler m.m. Hoteller der praktiserer revenue management opnår i gennemsnit en omsætningsgevinst på 3-10 pct. - Og det kan vi også hjælpe jer til.
HORESTAs egen ekspert, udviklingschef og PhD i Revenue management, Benedikte Rosenbrinck samarbejder med Kaare Harry Kjerrumgaard fra KHK Hospitality Support, og vi tilpasser indhold og forløb på undervisning eller rådgivning til jeres behov.

Skab øget synlighed for jeres virksomhed
Synlighed er altafgørende, når det handler om at tiltrække gæster. I HORESTA har vi et tæt samarbejde med Kaare Harry Kjerrumgaard fra KHK Hospitality Support som blandt andet hjælper med opsætning og opdatering af jeres virksomhedsprofiler på nettet med henblik på at øge reservationer og bookinger.
Hvis behovet i stedet er en afdækning af din virksomheds online synlighed samt anbefalinger til øget eksponering, tilbyder vi også det.

Der er penge at spare på rengøring
Rengøring udgør en stor del af virksomhedens udgifter, når man driver en restaurant eller et hotel, og derfor kan der også være mange penge at hente. I samarbejde med KHK Hospitality Support har HORESTA et rådgivningsforløb skræddersyet erhvervet, som kan være medvirkende til at optimere rengøringen og driften i virksomheden, samt effektivisere jeres aftaler og arbejdsgange.

Afdækning af hotelmarkedet og cost/benefit-analyser
HORESTAs egne eksperter står også klar til at hjælpe med rådgivning omkring markedsafdækning og cost/benefit-analyser af hotelprojekter samt til at holde indlæg på konferencer omkring hotel- og restaurantmarkedet.

I er altid velkomne til at kontakte HORESTA for at høre mere om vores rådgivning. Vi tilpasser indhold og forløb på vores ydelser, så det matcher behovet hos jer.

For yderligere information kontakt:

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Det siger kunderne om
underviser Kaare Harry Kjerrumgaard:

”Kaare har været en kæmpe hjælp for os, og han har øget vores synlighed på tværs af sociale mediekanaler, hvilket har øget vores antal af bookinger. Selvom konkurrencen på markedet er hård, så må et lille hotel som vores ikke glemme synligheden og markedsføringen. Kaare gjorde, at arbejdet blev lige til og sikrede et ensartet og effektfuldt udtryk. Den rådgivning kan vi kun anbefale vores kolleger i erhvervet”


- Claus Højbjerg Andersen, ejer af Rye115 Hotel.

”Med rådgivning fra KHK Hospitality Support opnåede vi stor indsigt i mulighederne for prissætning af værelser. Omlægningen til dynamiske priser udgjorde en enorm værdi for os, og det betyder, at vi tjener flere penge nu. Foruden revenue management fik vi med Kaare Harry Kjerrumgaards ekspertise optimeret hotellets rengøring, og vi kan kun anbefale andre at gøre det samme."


- Tine Buhl, ejer, Ocean Hotel

Har du ønsker til andre
konsulentydelser?

HORESTA udvikler løbende kursusforløb og konsulentydelser, så det matcher behovet hos vores medlemmer.

Har du specifikke ønsker i den retning, er du meget velkomne til sende os en mail på [email protected] (brug evt. knappen herunder). 

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne