Video Thumbnail 640X360

SE HØJDEPUNKTER FRA HORESTA ÅRSDAG 2021

Hvert år i november samler vi 600-800 branchefolk til vores årsdag, hvor vi taler trends og tendenser, forretningsudvikling og meget andet, som kan styrke din virksomhed. På dagen tiltrækker vi topministre samt key note speakers ind fra ind- og udland til at inspirere og udfordre branchen.

Se højdepunkter fra HORESTAs Årsdag 2021 med temaet "Welcome Back Colours", der blev afholdt i Øksnehallen den 18. november 2021.

SafeLogo_440x306.jpg

VORES BRANCHE ER "SAFE TO VISIT"

I turisme- og oplevelseserhvervet passer vi på hinanden og på dig.

Tryghed og sikkerhed for gæster og personalet har aldrig været vigtigere end i forbindelse med genåbningen af turisme- og oplevelseserhvervet.

For at imødekomme dette behov har HORESTA udviklet et ”SAFE TO VISIT”-program, som gør det let for gæsterne i branchens virksomheder at se, hvordan de arbejder med at skabe trygge og sikre rammer for besøg.

Læs mere om SAFE TO VISIT

Waiter-440x306.gif

BETTER HOSPITALITY WORKPLACE

Vil du tiltrække og fastholde medarbejderne, så er det en forudsætning, at de ansatte er glade for deres arbejde.

HORESTA tilbyder en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, målrettet og skræddersyet til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Vi kalder det Better Hospitality Workplace.

Læs mere om Better Hospitality Workplace

BlueFlag.gif

BLIV MEDLEM I DAG

Få del i branchespecifik viden og rådgivning inden for hotel-, restaurant- og turisterhvervet! Se hvordan jeres virksomhed bliver medlem og bliver en del af et professionelt netværk med en lang række fordele, der giver jer ro til at fokusere på jeres virksomhed og driften.

Læs mere om medlemskab af HORESTA.