Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Grand Hyatt-hotellerne i Asien introducerer nu et nyt koncept for møder og events, hvor gæsternes samlede velbefindende er i centrum. Udover klassiske faciliteter byder hotellerne på holistiske programmer, der kombinerer sundhed, bæredygtighed og skræddersyede oplevelser.

Det betyder blandt andet wellness-menuer udviklet i samarbejde med ernæringseksperter, madstationer med showkøkkener i ballrooms samt en øget indsats for at source råvarer ansvarligt.

Den strategiske ændring sker på baggrund af en stigende efterspørgsel fra virksomheder og mødeplanlæggere, som ikke længere blot vægter pris og lokaler, men også ønsker en helhedsoplevelse, hvor gæsternes sundhed og miljøhensyn spiller en central rolle.

For danske hoteller og restauratører er udviklingen et signal om, at fremtidens konkurrence i premium-segmentet vil handle om mere end service og gastronomi.

Kombinationen af oplevelsesorienterede koncepter, velvære og grøn profil kan blive en nøgle til at tiltrække både internationale og lokale gæster på et stadig mere krævende marked.

Læs hele historien på Breaking Travel News

Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven

Knap 10 år efter sit første virke i huset, indtræder Christina Stage som Reception & Guest Experience Manager i Charlottehaven. Den strategiske ansættelse skal styrke gæsterejsen og videreudvikle den personlige service.

Regeringen bekræfter: Airbnb-reglerne virker ikke

De gældende regler for Airbnb-udlejning virker ikke. Det slår regeringen fast i en evaluering, der er offentliggjort i dag. HORESTA opfordrer nu regeringen til at gennemføre reel kontrol og sanktionering.

Log ind