Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Grand Hyatt-hotellerne i Asien introducerer nu et nyt koncept for møder og events, hvor gæsternes samlede velbefindende er i centrum. Udover klassiske faciliteter byder hotellerne på holistiske programmer, der kombinerer sundhed, bæredygtighed og skræddersyede oplevelser.
Det betyder blandt andet wellness-menuer udviklet i samarbejde med ernæringseksperter, madstationer med showkøkkener i ballrooms samt en øget indsats for at source råvarer ansvarligt.
Den strategiske ændring sker på baggrund af en stigende efterspørgsel fra virksomheder og mødeplanlæggere, som ikke længere blot vægter pris og lokaler, men også ønsker en helhedsoplevelse, hvor gæsternes sundhed og miljøhensyn spiller en central rolle.
For danske hoteller og restauratører er udviklingen et signal om, at fremtidens konkurrence i premium-segmentet vil handle om mere end service og gastronomi.
Kombinationen af oplevelsesorienterede koncepter, velvære og grøn profil kan blive en nøgle til at tiltrække både internationale og lokale gæster på et stadig mere krævende marked.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025