Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Faaborg Fjord har styrket sit ledelsesteam og retter nu blikket skarpt mod fremtiden. Med Henrik Rafn som ny direktør og Thomas Pasfall som chefkok skal hotellet markere sig tydeligere inden for både konference- og gastronomisegmentet.

Henrik Rafn har tidligere arbejdet som konsulent i hotelbranchen og ønsker at sætte en mere fokuseret strategisk retning for hotellet.

Ifølge ham har hotellet tidligere forsøgt at favne for bredt, men skal fremover skærpe profilen. Thomas Pasfall, der er tidligere Årets Kok og kendt fra Munkebo Kro og Restaurant Pasfall, skal stå i spidsen for den kulinariske udvikling.

Fokus bliver i første omgang rettet mod brasseriet samt selskabs- og konferencegæster, mens villaen, der tidligere har huset fine dining, er lukket midlertidigt.

Hotel Faaborg Fjord råder over 128 værelser og konferencefaciliteter med kapacitet til 500 personer. Ambitionen er at skabe en langsigtet og markant position i markedet.

Læs hele historien på Turistmonitor

Log ind