Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bornholm er blevet udvalgt som én af fem europæiske pilotdestinationer i EU-projektet VERNE, der skal udvikle nye modeller for bæredygtig og cirkulær turisme. Projektet løber over tre år og har deltagelse fra 10 lande.
På Bornholm fokuseres særligt på madturisme, hvor man vil undersøge, hvordan turister kan bidrage positivt til lokalsamfundet – blandt andet gennem digitale løsninger, der hjælper gæster med at træffe mere bæredygtige valg.
Ifølge projektleder Bent Egberg Mikkelsen, professor ved både Lunds og Københavns Universitet, er øens størrelse, samarbejdstradition og stærke madprofil oplagte styrker.
Destination Bornholm kalder udnævnelsen en blåstempling af øens position inden for grøn turisme og ser det som en mulighed for at udvikle nye modeller, der både skaber lokal værdi og styrker Bornholms attraktivitet som bæredygtig destination.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice træder ind på det afrikanske marked
27-09-2025
-
Scandic løfter sløret for nyt luksushotel i Aarhus
27-09-2025
-
McDonald’s klar med restaurant i Parken fra 2026
27-09-2025
-
Ankestyrelsen: Ulovlig kommunal støtte til Arena Næstved
27-09-2025
-
Small Danish Hotels ansætter ny marketingchef med brancheerfaring
27-09-2025
-
Kurhotel Skodsborg vinder international spa-pris for 2025
27-09-2025
-
Droneaktivitet udfordrer Danmarks image som trygt rejseland
27-09-2025
-
Bornholm udvalgt som europæisk testområde for bæredygtig madturisme
27-09-2025
-
Nordjyske destinationer i europæisk finale for bæredygtig turisme
27-09-2025
-
Scandic forfremmer restaurantchef til hoteldirektør i Aarhus
27-09-2025