Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gram Slot har sat ambitiøse planer i gang for at videreudvikle sit hotel- og restaurantområde. Med ansættelsen af Anders Jensen som ny køkkenchef og Lars Munk som hoteldirektør er der sat navn på de to centrale kræfter, der skal føre visionen ud i livet.
Anders Jensen kommer med erfaring fra både gourmet- og cafémiljøer og har tidligere drevet en Michelin-anbefalet restaurant i Odense. Han vil styrke slottets fokus på lokale råvarer og sæsonbaserede retter.
Lars Munk kommer fra Hotel Munkebjerg og skal sikre professionel drift af hotel- og konferenceforretningen. Gram Slot har senest udvidet med opkøb af Slotskroen og opnået SKI-godkendelse, og råder nu over 63 værelser.
Ejeren Svend Brodersen ser de nye profiler som afgørende for, at Gram Slot kan tilbyde helhedsoplevelser i høj kvalitet, og give plads til faglig ledelse i en voksende virksomhed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles front: Airbnb skal under politisk lup
09-10-2025
-
Stor afsløring: Netværk af skyggehoteller i København
09-10-2025
-
Dansk burgerkæde rykker ud i verden: Hungry Dane åbner i Schweiz
09-10-2025
-
Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot
09-10-2025
-
HORESTA: Politisk indgreb mod Airbnb kan være på vej
09-10-2025
-
Rejse- og turismesektoren har brug for millioner af nye ansatte frem mod 2035
09-10-2025
-
Spanien slår turismerekord trods protester mod overturisme
09-10-2025
-
Små portioner hitter i USA – ikke samme tendens i Danmark
09-10-2025
-
Bygningskrav kan tvinge Comwell-hotel i Lyngby til ændringer
09-10-2025
-
Ny attraktion på Lolland tiltrækker over 100.000 gæster
09-10-2025