Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved årets Young Chef-konkurrence, som fandt sted på Kold College i Odense, blev det netop værtsskolen, der løb med sejren.
Efter en intens dag med gastronomisk præcision og samarbejde i centrum kunne Kold College hæve trofæet og modtage en præmie på 30.000 kr., kokkeknive, kværne og en middag på gourmetrestaurant for hele holdet samt deres faglærer.
Techcollege tog andenpladsen, mens tredjepladsen gik til Hansenberg.
Konkurrencen hylder fagligt talent og samarbejdsevner blandt landets unge kokkespirer, og HORESTA var til stede som medsponsor. Deltagerne kreerede en 4-retters menu ud fra egne idéer og opskrifter og blev vurderet på smag, kreativitet, præsentation og samarbejde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025