Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved årets Young Chef-konkurrence, som fandt sted på Kold College i Odense, blev det netop værtsskolen, der løb med sejren.
Efter en intens dag med gastronomisk præcision og samarbejde i centrum kunne Kold College hæve trofæet og modtage en præmie på 30.000 kr., kokkeknive, kværne og en middag på gourmetrestaurant for hele holdet samt deres faglærer.
Techcollege tog andenpladsen, mens tredjepladsen gik til Hansenberg.
Konkurrencen hylder fagligt talent og samarbejdsevner blandt landets unge kokkespirer, og HORESTA var til stede som medsponsor. Deltagerne kreerede en 4-retters menu ud fra egne idéer og opskrifter og blev vurderet på smag, kreativitet, præsentation og samarbejde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025