Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
København har fået sin første permanente isbar med åbningen af Icebar by Icehotel Copenhagen. Den ligger midt på Strøget og er skabt af 50 tons krystalklar naturis fra Torneälven i det nordlige Sverige.
Temaet for isbaren er ”Origin” og er udviklet af kunstnerduoen Christian Strömqvist og Karl-Johan Ekeroth som en hyldest til vandets rolle som livets kilde. Gæster serveres arktiske cocktails i isglas og bevæger sig rundt blandt skulpturer og installationer, der smelter tilbage til floden, når sæsonen er ovre.
Adm. direktør for Icehotel, Marie Herrey, kalder åbningen en drøm, der går i opfyldelse. Icebar er bygget med fokus på bæredygtighed: isen høstes i marts og opbevares med solenergi, og transporten sker med klimavenlig teknologi. Barens energiforbrug svarer til en gennemsnitlig restaurant og dækkes af grøn strøm.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025