Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
København har fået sin første permanente isbar med åbningen af Icebar by Icehotel Copenhagen. Den ligger midt på Strøget og er skabt af 50 tons krystalklar naturis fra Torneälven i det nordlige Sverige.
Temaet for isbaren er ”Origin” og er udviklet af kunstnerduoen Christian Strömqvist og Karl-Johan Ekeroth som en hyldest til vandets rolle som livets kilde. Gæster serveres arktiske cocktails i isglas og bevæger sig rundt blandt skulpturer og installationer, der smelter tilbage til floden, når sæsonen er ovre.
Adm. direktør for Icehotel, Marie Herrey, kalder åbningen en drøm, der går i opfyldelse. Icebar er bygget med fokus på bæredygtighed: isen høstes i marts og opbevares med solenergi, og transporten sker med klimavenlig teknologi. Barens energiforbrug svarer til en gennemsnitlig restaurant og dækkes af grøn strøm.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025