Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 dystede nogle af landets dygtigste fagfolk i både gastronomiske og servicefaglige discipliner.
Arrangementet fandt sted på Kold College i Odense, hvor deltagerne blev udfordret i alt fra råvarekendskab og teknisk snilde til menu- og vinkundskab.
Kokkene skulle servere en hovedret med kulmule, blåmuslinger og rejer som hovedemner samt præsentere en kreativ buffet. Tjenerne blev bedømt på bl.a. flambering, mixologi og spiritusidentifikation.
Pia Svane, chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering i HORESTA, fremhæver efter semifinalen især det høje niveau.
Finalen i Årets Kok og Årets Tjener 2026 finder sted den 22. marts i Messecenter Herning, og vinderne modtager hver 40.000 kr. samt titlen som årets bedste i deres fag.
Læs hele historien på FødevareFokus
Hør også radioindslag om konkurrencen på DR P4 Bornholm
Læs også mere hos JydskeVestkysten
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025