Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 dystede nogle af landets dygtigste fagfolk i både gastronomiske og servicefaglige discipliner.
Arrangementet fandt sted på Kold College i Odense, hvor deltagerne blev udfordret i alt fra råvarekendskab og teknisk snilde til menu- og vinkundskab.
Kokkene skulle servere en hovedret med kulmule, blåmuslinger og rejer som hovedemner samt præsentere en kreativ buffet. Tjenerne blev bedømt på bl.a. flambering, mixologi og spiritusidentifikation.
Pia Svane, chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering i HORESTA, fremhæver efter semifinalen især det høje niveau.
Finalen i Årets Kok og Årets Tjener 2026 finder sted den 22. marts i Messecenter Herning, og vinderne modtager hver 40.000 kr. samt titlen som årets bedste i deres fag.
Læs hele historien på FødevareFokus
Hør også radioindslag om konkurrencen på DR P4 Bornholm
Læs også mere hos JydskeVestkysten
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025