Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det jyske konferencecenter serverer nu mellem 30 og 60 pct. økologisk mad, hvilket har udløst bronzemærket. Direktør Marianne Kjerkegaard understreger, at økologi anvendes, hvor det giver mening, og at lokale, ikke-økologiske leverandører fortsat indgår i køkkenets indkøb.
Målet er ikke sølvmærket, men at fastholde en balanceret tilgang. Mærkningen har åbnet døren til en ny fireårig aftale med Staten og Kommunernes Indkøb (SKI), som indebærer, at offentlige institutioner i området skal vælge blandt udvalgte konferencecentre.
Vingsted Hotel & Konferencecenter er nu med på listen, og det ventes at øge belægningen uden for højsæsonen. Dokumentation af økologiprocenten giver dog fortsat praktiske udfordringer, da enkelte lokale leverandører bruger håndskrevne regninger.Et nyt økonomisystem skal afhjælpe dette.
HORESTA roser SKI-aftalen, som styrker miljøhensynet i offentlige indkøb.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025