Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Konstitueret administrerende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, fremhæver, at hotel- og restaurationsbranchen står over for høje udgifter til råvarer, energi og lønninger, som presser virksomhedernes bundlinje.
Han ser samtidig et stort behov for mere international arbejdskraft og bedre rekruttering til erhvervsuddannelserne for at sikre væksten.
Bæredygtighed og digitalisering er nøglefokusområder, men de kræver investeringer, som mange virksomheder mangler kapital til.
HORESTA arbejder også i 2025 for momsligestilling og yderligere styrkelse af Danmark som kulinarisk destination.
Mens omsætningen i branchens er høj, er økonomien i branchen stadig præget af store forskelle, hvilket kalder på politisk opbakning til en langsigtet løsning.
Læs hele historien på FødevareWatch (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Restauranter ser positivt på resten af 2025
22-08-2025
-
Lynguide: Gode råd om at give advarsler
22-08-2025
-
Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA
22-08-2025
PRESSEKLIP
-
Tivoli Friheden lægger ambitiøs plan efter nye ejere
22-08-2025
-
Ny direktør med international erfaring på Ruths Hotel
22-08-2025
-
Dansk hotelmilliardær har ingen planer om at sælge livsværket
22-08-2025
-
Regeringen vil afskaffe afgifter på kaffe og chokolade
22-08-2025
-
Turistdestination indgår partnerskab med stjernerytter
22-08-2025
-
Tidligere USA-ambassadør taler ved HORESTA Årsdag 2025
22-08-2025
-
Wonderful Copenhagen: Der er styr på turismen i København
22-08-2025
-
Nyt digitalt kort skal fremme økologiske spisesteder
22-08-2025