Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bestilling af nytårsmenuer fra cateringfirmaer er i vækst, da mange foretrækker at bruge tiden på værtskabet frem for i køkkenet.
Ifølge Jeppe Møller-Herskind, konstitueret adm. direktør i HORESTA, skyldes udviklingen ændringer i de sociale tendenser.
”Vi kan se, at det er blevet mere socialt legitimt at bruge tid på værtskabet og de sociale relationer i stedet for at stå i køkkenet i lang tid og forberede maden. Det kommer vores branche til gode, som kan se en stigende efterspørgsel på nytårsmenuer,” siger han.
Det skaber øget efterspørgsel for branchen, især omkring højtider som jul og nytår, hvor unikke menuer er i fokus.
Hør hele indslaget på DR P4 Midt & Vest
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotelopkøb i København til en milliard kroner
01-05-2025
-
Kølpin Hotels sælger strandhotel i strategisk skifte
01-05-2025
-
Schackenborg Slot bliver en del af hotelkæde
01-05-2025
-
Direktørskifte på Ruths Hotel efter seks år
01-05-2025
-
Stiftere bag kendt tøjmærke køber hotel i København
01-05-2025
-
Historisk slot på Lolland kan blive feriecenter
01-05-2025
-
Mangel på arbejdskraft presser turistbranchen i Vestdanmark
01-05-2025