Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jeppe Foldager, der vandt sølv ved Bocuse d’Or i 2013, bliver fra 1. september køkkenchef på Hotel Hesselet.
Han kommer fra Dragsholm Slot, som har en Michelin-stjerne. Hotellet ejes af Carama Family Office, der også ejer Restaurant Lieffroy, og ambitionen er at gøre Nyborgs kyst til en gastronomisk destination.
Jeppe Foldager fokuserer på lokale råvarer fra hav og skov, men jagter ikke en Michelin-stjerne. Hotelchef Christina Petersson understreger, at unikke gæsteoplevelser er førsteprioritet.
Med Jeppe Foldager og Lieffroy i porteføljen styrker Nyborg sin position som et gastronomisk kraftcenter.
Læs hele historien på Børsen (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rekordtravl dag for Københavns Lufthavn
26-06-2025
-
Tidligere politistation bliver nyt hotel i 2027
26-06-2025
-
Madklubben lancerer ny øl i samarbejde med Jacobsen
26-06-2025
-
Restauranter i nødråb: Wolt gør det svært at drive virksomhed
26-06-2025
-
Mindre nedgang for Old Irish Pub under nyt ejerskab
26-06-2025
-
Et af landets ældste hoteller skifter direktør
26-06-2025
-
Aalborg vinder stor konferenceaftale
26-06-2025