Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jeppe Foldager, der vandt sølv ved Bocuse d’Or i 2013, bliver fra 1. september køkkenchef på Hotel Hesselet.

Han kommer fra Dragsholm Slot, som har en Michelin-stjerne. Hotellet ejes af Carama Family Office, der også ejer Restaurant Lieffroy, og ambitionen er at gøre Nyborgs kyst til en gastronomisk destination.

Jeppe Foldager fokuserer på lokale råvarer fra hav og skov, men jagter ikke en Michelin-stjerne. Hotelchef Christina Petersson understreger, at unikke gæsteoplevelser er førsteprioritet.

Med Jeppe Foldager og Lieffroy i porteføljen styrker Nyborg sin position som et gastronomisk kraftcenter.

Læs hele historien på Børsen (kræver login)

Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven

Knap 10 år efter sit første virke i huset, indtræder Christina Stage som Reception & Guest Experience Manager i Charlottehaven. Den strategiske ansættelse skal styrke gæsterejsen og videreudvikle den personlige service.

Regeringen bekræfter: Airbnb-reglerne virker ikke

De gældende regler for Airbnb-udlejning virker ikke. Det slår regeringen fast i en evaluering, der er offentliggjort i dag. HORESTA opfordrer nu regeringen til at gennemføre reel kontrol og sanktionering.

Log ind