Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye rapport “Bridging the Say-Do Gap” fra World Travel and Tourism Council (WTTC) konkluderer, at mens mange forbrugere støtter miljøvenlige initiativer, er de ikke villige til at betale ekstra for bæredygtige alternativer.
Analysen af 10.000 forbrugere viser, at økonomi er den vigtigste faktor, efterfulgt af kvalitet og anmeldelser.
WTTC anbefaler, at bæredygtige løsninger enten bliver billigere eller tilbyder bedre kvalitet for at øge forbrugernes motivation.
Belønningsprogrammer og øget synlighed af bæredygtighedsinitiativer kan også hjælpe med at mindske forskellen mellem holdninger og handlinger.
Læs hele historien på TravelNews
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025