Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter overtagelsen af det tidligere Konference & Hotel Klinten tidligere på året har Karl Peter Andersen relanceret stedet som Strandhotel Klinten.
Hotellet i Rødvig har i årtier fungeret som kursus- og konferencecenter for fagforbundet HK, men nu er kursen lagt mod en bredere gæstegruppe. Ambitionen er fortsat at tiltrække erhvervsgæster, men i stigende grad også private turister og selskaber.
Karl Peter Andersen driver i forvejen Traktørstedet Højeruplund i nærheden og ser potentiale i at kombinere hotellet og restauranten i et samlet oplevelsestilbud.
Gæsterne kan eksempelvis overnatte og spise morgenmad på hotellet, tage på udflugt og spise frokost ved traktørstedet, og vende tilbage til aftensmad og overnatning.
Hotellet har fået SKI-aftale for offentlige kunder og er blevet medlem af HORESTA, som Karl Peter Andersen fremhæver for professionel rådgivning. På længere sigt planlægger han en modernisering af hotellets faciliteter og interiør, som stadig bærer præg af 1980’ernes stil.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025