Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Bouillon har på kort tid vokset sig til tre restauranter i Danmark og opererer med et lavpriskoncept, der stadig tiltrækker gæster trods faldende hype. Adm. direktør Torben Klitbo fremhæver, at succesen bygger på volumen frem for høj fortjeneste pr. gæst.
Udvidelsen til Odense og Aarhus har skabt ny vækst, og ejerkredsen overvejer nu yderligere ekspansion – måske uden for Danmarks grænser. Flere konkurrenter har taget idéen op med egne bistrokoncepter, hvilket ifølge Klitbo blot skærper kvaliteten i markedet.
Kritikken af de lave priser og deres betydning for branchen er der stadig, men Bouillon fastholder kursen og håber at blive en blivende institution.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025