Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Bouillon har på kort tid vokset sig til tre restauranter i Danmark og opererer med et lavpriskoncept, der stadig tiltrækker gæster trods faldende hype. Adm. direktør Torben Klitbo fremhæver, at succesen bygger på volumen frem for høj fortjeneste pr. gæst.
Udvidelsen til Odense og Aarhus har skabt ny vækst, og ejerkredsen overvejer nu yderligere ekspansion – måske uden for Danmarks grænser. Flere konkurrenter har taget idéen op med egne bistrokoncepter, hvilket ifølge Klitbo blot skærper kvaliteten i markedet.
Kritikken af de lave priser og deres betydning for branchen er der stadig, men Bouillon fastholder kursen og håber at blive en blivende institution.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025