Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Koch har valgt at stoppe på Alsik Hotel & Spa efter seks år, hvor han har haft ansvaret for hotellets restaurantdrift, herunder den Michelin-nominerede Restaurant Syttende. Det skriver JydskeVestkysten.
Jesper Koch fremhæver i sin afskedigelse det faglige og personlige udbytte af årene på Alsik, og han udtrykker stolthed over de resultater, der er opnået. Direktør for Alsik Hotel & Spa, Martin Johanning, betegner Jesper Koch som en uvurderlig drivkraft, hvis passion og offentlige profil har haft stor betydning for hotellets synlighed og succes.
Hotellet modtog tidligere i år prisen som Danmarks bedste luksushotel for anden gang, og Restaurant Syttende fortsætter under ledelse af køkkenchef Peter Rødsgaard.
Læs hele historien på jv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark styrker sin Michelin-position med otte nye stjerner
17-06-2025
-
Færøsk restaurant tildeles to Michelin-stjerner fra start
17-06-2025
-
200 bookinger på én time efter Michelin-stjerne til Alimentum
17-06-2025
-
Flere danske restauranter får deres første Michelin-stjerne
17-06-2025
-
Madklubben vil styrke børns madfærdigheder sammen med Arla
17-06-2025
-
Bevilling fra Nordea Fonden skal løfte Hærvejen til nyt niveau
17-06-2025
-
Hotelovernatninger i april slår ny rekord
17-06-2025
-
Nordborg Resort på Als skal løfte dansk turisme
17-06-2025
-
Hotelplaner i Esbjerg droppes til fordel for boligbyggeri
17-06-2025