Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jesper Koch har valgt at stoppe på Alsik Hotel & Spa efter seks år, hvor han har haft ansvaret for hotellets restaurantdrift, herunder den Michelin-nominerede Restaurant Syttende. Det skriver JydskeVestkysten.

Jesper Koch fremhæver i sin afskedigelse det faglige og personlige udbytte af årene på Alsik, og han udtrykker stolthed over de resultater, der er opnået. Direktør for Alsik Hotel & Spa, Martin Johanning, betegner Jesper Koch som en uvurderlig drivkraft, hvis passion og offentlige profil har haft stor betydning for hotellets synlighed og succes.

Hotellet modtog tidligere i år prisen som Danmarks bedste luksushotel for anden gang, og Restaurant Syttende fortsætter under ledelse af køkkenchef Peter Rødsgaard.

Læs hele historien på jv.dk

Turismebranchen blev fejret ved Danish Travel Awards 2025

Cirkusbygningen i København dannede onsdag aften festlige rammer om Danish Travel Awards 2025. Her blev 24 priser og tre specialpriser uddelt til markante aktører i turismen, rejse- og oplevelsesbranchen. Aftenen var en hyldest til de aktører og ildsjæle, der løfter dansk og international turisme.

Log ind