Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Koch har valgt at stoppe på Alsik Hotel & Spa efter seks år, hvor han har haft ansvaret for hotellets restaurantdrift, herunder den Michelin-nominerede Restaurant Syttende. Det skriver JydskeVestkysten.
Jesper Koch fremhæver i sin afskedigelse det faglige og personlige udbytte af årene på Alsik, og han udtrykker stolthed over de resultater, der er opnået. Direktør for Alsik Hotel & Spa, Martin Johanning, betegner Jesper Koch som en uvurderlig drivkraft, hvis passion og offentlige profil har haft stor betydning for hotellets synlighed og succes.
Hotellet modtog tidligere i år prisen som Danmarks bedste luksushotel for anden gang, og Restaurant Syttende fortsætter under ledelse af køkkenchef Peter Rødsgaard.
Læs hele historien på jv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025