Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tjenereleverne Denice Gjerdrum og Amanda Bodholdt fra Hansenberg i Kolding sikrede sig sølv ved Nordiske Mesterskaber for kokke- og tjenerelever 2025, der blev afholdt på College360 i Silkeborg.
Samtidig opnåede kokkeeleverne Oliver Løve og Tobias Gorm Rasmussen fra ZBC i Slagelse en andenplads, kun overgået af et norsk hold. Elever fra hele Norden dystede i gastronomi og restaurantservice med stort fokus på bæredygtighed.
Førstedagen bød på opgaver som en varm forret med hvid asparges, vol-au-vent med blåmuslinger og en nyfortolkning af Chicken Danoise. På andendagen samarbejdede kokke- og tjenerelever om en fire-retters menu og osteanretning baseret på hemmelige råvarer.
Tjenereleverne matchede vin og drikkevarer til retterne, dækkede bæredygtige borde og deltog i vin- og cocktailpræsentationer.
Chef for uddannelse og konkurrencer i HORESTA, Pia Svane, fremhævede deltagernes høje niveau og store potentiale som en styrkelse af branchens fremtid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025