Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dorte Gleie og Peter Husted Sylvest indtræder i bestyrelsen i Akademiet Bocuse d’Or Danmark.
Begge nye bestyrelsesmedlemmer har mange års erfaring i branchen. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Dorte Gleie har mere end 20 års erfaring som adm. direktør og leder i restaurations- og oplevelsesbranchen samt indsigt i strategisk ledelse, forretningsudvikling og drift af spisesteder. Peter Husted Sylvest er partner i Simmering Copenhagen, og har i mere end 25 år arbejdet med at fortælle om dansk samt nordisk design og fødevarer. Han har også arbejdet tæt sammen med flere tidligere kandidater i Bocuse d’Or, lyder det i Linkedin-opslaget.
Akademiet Bocuse d’Or Danmark skal gennem udvælgelse sikre kontinuerlig dansk deltagelse i konkurrencen Bocuse d’Or.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025