Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Udeblivelser fra bordreservationer skaber økonomiske tab og frustration i restaurationsbranchen, skriver HORESTA.
Marco Kekec fra Ferdinands Bøfhus i Ringsted fortæller i et interview med DR Aftenshowet, at no-shows fører til spildte ressourcer og afmagt. Gorm Wisweh, ejer af flere restauranter, oplyser, at problemet koster hans virksomheder op mod 400.000 kr. årligt.
HORESTAs viceadm. direktør Jeppe Møller-Herskind kalder tendensen et voksende problem og peger på gæsters manglende forståelse for konsekvenserne.
Forudbetaling ved reservationer reducerer problemet, fortæller Emil Andreasen fra Restaurant Ja, men der er bekymring for, at det kan skræmme spontane gæster væk.
Læs hele historien på Travelnews
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025