Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen fejrer 15 års jubilæum ved at flytte og relancere sin første restaurant i Kolding med et opdateret indretningskoncept.
Kæden, stiftet af familien Rosenfeldt Sunddal, er vokset fra en sønderjysk kro til 17 restauranter, med fire nye planlagt i Danmark i 2025.
Adm. direktør Piet Klein fremhæver et rekordår i 2023 med næsten tredoblet resultat før skat til 14 mio. kr. og ambitioner om ekspansion, herunder indtog på det svenske marked.
Flammen ser muligheder i Sverige, hvor markedet mangler lignende koncepter.
Læs hele historien på Fødevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025