Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Schackenborg Slot og Slotskro har ansat Lasse Stork Monska som ny F&B-chef (food and beverage, red.) pr. 1. februar 2025.
Den lokalfødte kok, senest assisterende køkkenchef på Fakkelgården, skal lede Slotskroens prisvenlige køkken og Herskabsstaldens fine dining.
Adm. direktør Allan Nielsen fremhæver Lasse Stork Monskas erfaring med både klassisk og eksklusiv gastronomi som afgørende for valget. Monska, der er udlært fra Rudbøl Grænsekro og har arbejdet på bl.a. Dragsholm Slot og Brdr. Price, ønsker at fremhæve lokale råvarer som fisk fra Vadehavet og Sønderjysk vildt.
Selv glæder Lasse Stork Monska sig til at skabe retter, der forener områdets natur med smagen af hjemstavn.
Lasse Stork Monska, ny F&B-chef ved Schackenborg Slot og Slotskro: Foto: Schackenborg Slot og Slotskro.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025