Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauratør Christer Bredgaard, der står bag Il Buco, har valgt at lukke restauranten efter længere tids økonomiske udfordringer.

På trods af innovative bæredygtige tiltag som økologisk mad, hjemmelavede produkter og fokus på madspild, kunne forretningen ikke længere løbe rundt.

Ifølge Christer Bredgaard vil erfaringerne fra Il Buco blive brugt til nye projekter, der fortsat udfordrer madsystemer og restaurantscenen. Christer Bredgaard driver fortsat en anden restaurant i København.

Læs hele historien på FødevareWatch

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind