Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom det er snart ti år siden, Andreas Ring Kjeldsholm Hansen pakkede kufferten på Dragsholm Slot, var det sikkert og vist, at det ikke var et ’farvel’ men ’på gensyn’. Nu vender han tilbage til slottet som assisterende køkkenchef og skal i tæt samarbejde med køkkenchef, Jeppe Foldager, skubbe gastronomien på slottet endnu længere. Det fremgår af en pressemeddelelse.

”Jeg har altid elsket at arbejde på Dragsholm Slot, helt fra dengang jeg stod i lære her. Men jeg vidste også, at jeg skulle ud og samle mine egne erfaringer og blive endnu klogere på, hvad jeg selv ville skabe i et køkken. Så det har altid ligget i kortene, at når chancen tilbød sig, så ville jeg vende tilbage,” fortæller Andreas.

Jeppe Foldager, som siden januar 2021 har været køkkenchef på slottet, er også begejstret for tilgangen af Andreas Ring Kjeldsholm Hansen. Ikke mindst fordi deres gastronomiske tilgang har mange overlap.

”Min og Andreas’ stil minder på flere punkter om hinanden. Det er stramt og struktureret og med en enorm respekt for de råvarer, vi bruger. Når man har de omgivelser, som Dragsholm Slot, og Odsherred i det hele taget, byder på, så handler det i lige så høj grad om at formidle maden som at tilberede den”, forklarer han.

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Log ind