Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
25-årige Sebastian Holberg Svendsgaard fra Ringsted vandt onsdag som den yngste kok nogensinde, og sammen med sin commis Phillip Nilsen og resten af det danske hold, EM for kokke, Bocuse d'Or Europe i Trondhjem i Norge. Det skriver Sjællandske Medier.
En bedrift, der endnu engang lod Danmark indtage en førende position inden for verdensgastronomien, og en hæsblæsende foreløbig kulmination på et helt liv i madens tegn og syv måneders intens træning.
Læs hele historien på www.sn.dk – kræver abonnement
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025