Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michael Rolver, der er franchisetager af 11 McDonald's restauranter fordelt på Fyn og Jylland, har fornyelig fået offentligt regnskabet fra selskabet Microlux ApS. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Samlet set gav driften af de 11 spisesteder et overskud på 19,8 mio. kroner før skat. Og det er Michael Rolver glad for.

- Det afspejler forventningerne, da vi gik ind i 2023, så det er ikke ekstraordinært godt, siger han og tilføjer: - Jeg tror ikke, at vi kommer til at toppe det (i 2024, red.). Jeg håber, at vi kommer til at matche det nogenlunde.

Ifølge Michael Rolver skyldes det blandt andet ekstra nedskrivninger på baggrund af de store omkostninger til udvidelser og renovering samt udnyttelse af de eksisterende potentialer i de enkelte forretninger.

 

Læs hele historien på fyens.dk – kræver abonnement.

Ny strategi skal trække turister til sydfynsk by

Hvis det står til foreningen Svendborg Event, skal Svendborg fylde mere i dansk turisme i fremtiden. Foreningen står bag en strategi, som blandt skal etablere byen som Det Sydfynske Øhavs hovedstad.

Møde med skatteministeren

Simon Boje Groth, chef for bæredygtighed og certificeringer i HORESTA, og HORESTA-formand Mads Friis mødtes med skatteminister Jeppe Bruus til introduktion om McCafé og politisk drøftelse.

Log ind