Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Treetop i Vejle løb med begge titler, da der søndag var finale i årets kok og årets tjener 2024 under messen Foodexpo i Herning. Det er første gang nogensinde, at det er sket. Det skriver Turistmonitor.
Bjarke Jeppesen vandt årets kok og Andreas Kobs Laursen årets tjener efter konkurrencer, der blev afviklet simultant over 6,5 time. De kan nu rejse hjem med både titel og 40.000 kroner.
Pia E. Voss, adm. direktør i Horesta, er imponeret over kokkenes og tjenernes præstationer. »Det er altid fantastisk at opleve nogle af landets bedste kokke og tjenere i aktion, og i år var ingen undtagelse. Årets Kok og Årets Tjener blev skabt for at bidrage til at løfte og synliggøre det høje, faglige niveau. Konkurrencerne er med til at vise, hvor langt man via vores erhvervsfaglige uddannelser kan komme med faglig dedikation og engagement,« siger Pia E. Voss.
Læs hele historien på Turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
McDonald's Danmark ser stort potentiale i leveringstjenester
01-11-2024
-
Skagen takker nej til Unesco-status på grund af udviklingshensyn
01-11-2024
-
Uhyggelig efterårssucces: Forlystelsesparker gør Halloween-tema til publikumssucces
01-11-2024
-
I København har de råd til at gå på restauration: Spis lige brød til, siger de i provinsen
01-11-2024
-
Femern-tunnel kan skabe 500.000 flere overnatninger årligt
01-11-2024
-
Stor renovering løfter Quality Hotel The Reef i Frederikshavn
01-11-2024
-
Vi går markant mere ud og spiser end for fem år siden
01-11-2024