Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis der er ét spisested i Aarhus, der bogstavelig talt har væltet sig i sure smileys, så er det Burger Shack.

I 2020 ødelagde kæden godt og grundigt sit ellers populære ry på grund af en tsunami af sure smileyer, som Fødevarestyrelsen strøede ud over flere af kædens dengang 13 restauranter landet over som følge af mangelfuld rengøring og uhygiejnisk omgang med fødevarer. Det skriver Stiften.dk.

I sommeren 2023 overtog Christian Tønnesen så ejerskabet af Burger Shack i Frederiksgade i Aarhus, men det kniber fortsat med at få Fødevarestyrelsens kontrollanter til at vende mundvigene opad.

Christian Tønnesen føler, at han umuligt kan tilfredsstille kontrollanterne, som konstant finder et eller andet nyt, de kan pege fingre ad.

”Hver eneste gang de har været i de sidste par måneder, er det som om, de finder en ny ledning, et nyt gulv og en ny dør, der er noget galt med. Det virker som om, det er fuldstændig ligemeget, hvad vi gør - de skal nok finde noget. Det koster os spidsen af en jetjager at få skiftet gulv, skiftet en dør og få elektrikere ned konstant. Vi gør, hvad de siger, hver eneste gang, men de finder bare en ny ting,” siger direktøren.

Læs hele historien på stiften.dk

Landsdækkende burgerkæde lukker restauranter: Vil hellere satse på de større byer

Om 14 dage bliver Kolding en burgerrestaurant fattigere. Det sker, når Burger Shack lukker, skriver JV.dk. Begrundelsen for lukningen af kædens restaurant i Kolding - og i øvrigt også i Horsens og Vejle - skyldes en ændring i den strategiske kurs hos Burger Shack, hvor alle kræfter fremover vil blive lagt i at få restauranterne i landets større byer til at blomstre.

Log ind