Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kasper Heine har skiftet gourmetmaden ud med mad til Ikeas kunder.
Han har tidligere arbejdet på Noma, der flere gange er kåret til verdens bedste restaurant, og så har han været kok på gourmetrestauranten Støvlet Katrine i Sorø og drevet Lyngkroen i Rørvig.
Nu er gourmetmaden skiftet ud med mad i Ikea i Taastrup.
”Det har været min opgave at bruge min kreativitet og åbne menuen op. Jeg er måske kommet med noget, som var lidt for ambitiøst, men hellere drømme stort og så finde ud, af at det ikke er muligt at lave det, så man kan servere 2500 portioner om dagen”, siger Kasper Heine til Nordvestnyt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Démodé
08-08-2025
-
Subway planlægger nyt indtog i danske storcentre
08-08-2025
-
Flere solgte hotelværelser i Odense trods fald i belægningsgrad
08-08-2025
-
Turister rejser til steder der snart forsvinder
08-08-2025
-
Tyske turister topper listen over sommerens mobilbrugere i Danmark
08-08-2025
-
Overskuddet falder på Helnan Marselis Hotel efter ansættelsesboom
08-08-2025