Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Uddelingen af Michelin-stjerner fandt sted mandag aften i Helsinki, hvor Nicky Arentsen modtog den eftertragtede anerkendelse. Det skriver turisme.nu

“Vi er enormt stolte, for det er en vigtig blåstempling af Aure, og jeg bliver helt forpustet af at tænke på, at det er sket så hurtigt. Det overgår simpelthen min vildeste fantasi og jeg kunne ikke have gjort det uden hele holdet bag,” siger Nicky Arentsen, køkkenchef og medejer.

HORESTAs administrerende direktør, Pia E. Voss, mener at Michelin-succesen er afgørende for branding af Danmark i udlandet.

Vores Michelin-succes bidrager i allerhøjeste grad til at brande Danmark i udlandet. Den tiltrækker turister, som søger unikke smagsoplevelser i verdensklasse, og dermed er Michelin-uddelingen ikke bare god for restauranterne men for oplevelseserhvervet generelt.”

Læs hele historien på turisme.nu

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

Log ind