Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For andet år i streg var der overskud på bundlinjen, hvor Noma kunne bogføre et resultat på lige over 1 mio. kr. mod knapt 600.000 kr. i 2022. Det skriver Finans.

Driftsresultatet voksede i samme periode til 1,4 mio. kr. mod lige under 900.000 kr. året forinden, mens bruttofortjenesten i året steg fra 39,2 mio. kr. til 45,6 mio. kr. 

Noma offentliggør ikke omsætningen. Egenkapitalen udgjorde ved regnskabsårets udgang 7,3 mio. kr. mod 6,3 mio. kr. året forinden. 

Læs hele historien på finans.dk

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Michelin-kok bag ny shawarma-bar i Vejle

Til maj åbner shawarma-baren Badsha på gågaden i Vejle. Bag konceptet står Michelin-kokken Jesper Ringling og Dean Bajwa, der lover autentisk smag og råvarer af høj kvalitet.

Log ind