I løbet af det seneste år var de fleste danskere nødsaget til at arbejde hjemmefra. Hjemmearbejdspladsen skabte mange logistiske udfordringer heriblandt frokosten. Just Eat lancerer nu Takeaway Pay, en effektiv madløsning for virksomheder, der ønsker at fremme medarbejdertrivsel og produktivitet ved at bringe kantinen til sine medarbejdere.

Takeaway Pay er en fleksibel løsning, der giver virksomheder mulighed for at give deres medarbejdere en daglig eller månedlig godtgørelse, så de kan købe deres yndlingsmad i løbet af arbejdsdagen. Just Eat bliver altså medarbejderens online kantine, en oplagt madløsning for mange danske virksomheder, mener Carsten Boldt, administrerende direktør hos Just Eat.

”Takeaway Pay kommer på et tidspunkt, hvor danskerne er ved at finde ud af, hvordan den fremtidige struktur på arbejdspladsen ser ud. Det er en innovativ og fleksibel madløsning, der giver virksomheder bedre mulighed for at hjælpe deres ansatte, ligegyldigt hvor de arbejder,” siger Carsten Boldt, og fortsætter:

”Vi ved, at virksomhederne har ekstra fokus på deres ansattes trivsel. Når tiderne ændrer sig, må vi alle være fleksible, og Takeaway Pay giver fleksibilitet i en hverdag, hvor hjemmearbejde er en realitet den ene dag, og man er fysisk på job den næste."

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne