Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ribe Østersfestival løber af stablen for første gang den 7.-8. marts 2025.

Festivalen skal skabe større interesse for østers og markedsføre området som en gastronomisk destination.

Hans Peter Folmann, direktør i Destination Vadehavskysten, ser festivalen som en mulighed for at tiltrække gæster uden for højsæsonen og fremhæver, at initiativet kan gavne både byen og regionens øvrige attraktioner.

Lokale aktører som Vadehavscentret og Hotel Dagmar støtter projektet og ser stort potentiale i at udvikle festivalen til en årligt tilbagevendende begivenhed.

 Læs hele historien på Turisme24 (kræver login)

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind