Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nye pris er skabt af Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark i samarbejde med HORESTA og lanceres officielt den 14. januar 2025 på Svogerslev Kro.

Her vil Søren Wiuff, der har lagt navn til prisen, blive hædret for sin markante indsats for dansk råvarekultur gennem fire årtier.

Prisen anerkender lokale producenter og deres betydning for gastronomiens udvikling.

Køkkenchefer kan årligt indstille producenter, hvorefter en komité vælger vinderen. Formålet er at inspirere til bæredygtige løsninger og hylde de ildsjæle, der skubber grænserne for dansk fødevareproduktion.

Læs hele historien på Fodevarefokus.dk

April sætter ny rekord for hotelovernatninger

Der blev foretaget 1,6 mio. overnatninger på danske hoteller i april måned. Det er det højeste niveau nogensinde for en april måned. Især påskens placering og udenlandske gæster spiller ind på de nye tal.

Log ind