Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye pris er skabt af Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark i samarbejde med HORESTA og lanceres officielt den 14. januar 2025 på Svogerslev Kro.
Her vil Søren Wiuff, der har lagt navn til prisen, blive hædret for sin markante indsats for dansk råvarekultur gennem fire årtier.
Prisen anerkender lokale producenter og deres betydning for gastronomiens udvikling.
Køkkenchefer kan årligt indstille producenter, hvorefter en komité vælger vinderen. Formålet er at inspirere til bæredygtige løsninger og hylde de ildsjæle, der skubber grænserne for dansk fødevareproduktion.
Læs hele historien på Fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
KFC i Danmark går konkurs
25-07-2025
-
Bella Center dropper stor rejsemesse i 2026
25-07-2025
-
Subway udpeger ny topchef med erfaring fra Burger King
25-07-2025
-
Ny McDonald's i Kolding bliver nummer 13 for franchisetager
25-07-2025
-
Nyt hotelprojekt i 12 etager på vej i Næstved
25-07-2025
-
Easy Stay udvider med nyt hotel i Næstved
25-07-2025