Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michel Bernard, der er ny køkkenchef på Hotel Fuglsøcentret har haft en lang og spændende karriere i branchen.
Michel Bernard har været selvstændig i flere år på Vester Skerninge Kro og desuden arbejdet hos Under Lindetræet, Gastroteket, Byens Køkken, Restaurant Kvægtorvet og Steensgaard Herregaardspension.
Seneste ansættelser har været i Odense Kommune, som kok og kulinarisk iværksætter samt Cheval Blanc som køkkenchef.
Peter Brinks, adm. dir. udtaler: ”Vi er enormt glade for at få tilført en så stor kapacitet som Michel Bernard, der kan sætte en ny spændende og kreativ retning for vores køkken”
Privat er Michel bosiddende i Ebeltoft med sin kone.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025