Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Foodserviceerhvervet og foodservicebranchen bør - taget deres fødevareindkøb i betragtning - fylde endnu mere i regeringens handleplan for plantebaserede fødevarer.

Det mener Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør i HORESTA, skriver Fødevarewatch.dk.

“Den samlede private foodservicebranche indkøber fødevarer for cirka 23 milliarder kroner årligt, hvilket gør industrien til en af de største fødevareaftagere i Danmark. Vi vil gerne bidrage endnu mere til omstillingen, men det kræver, at vi tænkes bedre ind i handleplanen, end regeringen lægger op til,” siger Jeppe Møller-Herskind.

Den kommercielle direktør opfordrer desuden til, at det plantebaserede i fremtiden kommer til at fylde endnu mere ind i uddannelse og efteruddannelse.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder

Vingsted Hotel & Konferencecenter har opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze og er nu blandt leverandørerne i statens indkøbsaftale. Det skal sikre flere gæster i lavsæsonen og styrke stedets grønne profil.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind