Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kok og restauratør Henrik Yde er en af få, der gennem de seneste kriser har formået at tjene penge.
Og hvor andre mener, at vilkårene for tilbagebetalingen af coronalånene var for uklare, da restauranterne skulle optage dem, mener Henrik Yde, at de fra starten »var udformet superdårligt«.
Han peger blandt andet på, at de bidrog til at holde hånden under de restauranter, der blev drevet dårligt, og hvor det ikke kunne køre rundt.
Henrik Yde mener i stedet, at regeringen burde have eftergivet moms og fjernet momsen på alle restaurationsbesøg under krisen.
”Det ville have været en stor hjælpepakke for de restaurationer, hvor det gik godt, og man indbetalte masser af moms. De, der snød med momsen, ville imidlertid ikke få nogen hjælp”, siger han til Berlingske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025