Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da restauratør Frederik Nørgaard for præcist et år siden åbnede Restaurant Nögen i Aarhus, blev der trukket på smilebåndet. Ikke fordi det var i "Smilets By", men fordi byens nye restaurant ikke havde noget menukort.
Det får restauratørens nye spisested i Vejle, heller ikke.
”Planen er, at menuen skifter hver dag. For at gøre restauranten så bæredygtig som muligt er det tanken, at retterne skal skabes af gode råvarer, hvor udløbsdatoen nærmer sig”, forklarer Frederik Nørgaard, der også nævner ukurante grøntsager som ingredienser - for eksempel en skæv agurk.
Han har ambitioner om at lave madspild om til en unik smagsoplevelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny HORESTA-direktør vil ændre fortællingen om branchen
30-10-2025
-
Venstre-profil: Kommuner skal kunne tvinge Airbnb til at udlevere data
30-10-2025
-
Korttidsudlejning kobles til ulovlig CPR-registrering i København
30-10-2025
-
S og V går sammen i ny alliance for flere p-pladser i København
30-10-2025
-
Fødevareminister nedlægger stillinger og samler styrelser i ny enhed
30-10-2025
-
The Guardian hylder Fyn som eventyrlig og magisk rejsedestination
30-10-2025
-
Hotel Faaborg solgt efter kort tid på markedet
30-10-2025
-
Hvide Sande Havn udbyder nøgleområde til hotel- og ferieudvikling
30-10-2025