Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da restauratør Frederik Nørgaard for præcist et år siden åbnede Restaurant Nögen i Aarhus, blev der trukket på smilebåndet. Ikke fordi det var i "Smilets By", men fordi byens nye restaurant ikke havde noget menukort.
Det får restauratørens nye spisested i Vejle, heller ikke.
”Planen er, at menuen skifter hver dag. For at gøre restauranten så bæredygtig som muligt er det tanken, at retterne skal skabes af gode råvarer, hvor udløbsdatoen nærmer sig”, forklarer Frederik Nørgaard, der også nævner ukurante grøntsager som ingredienser - for eksempel en skæv agurk.
Han har ambitioner om at lave madspild om til en unik smagsoplevelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025