Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORISONT i Aarhus har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i sølv, skriver hotellet i en pressemeddelelse.
Hotel -og konferencestedet har i de seneste år haft stor fokus på at omstille virksomheden til en langt grønnere, mere klimavenlig og bæredygtigdrevet forretning. Og det skorter ikke på tiltag og indsatser for miljø og klima hos HORISONT. I 2021 blev man Refood certificeret, og i 2022 fik stedet både Green Key og indledte samarbejde med Too Good To Go.
Hotelchef Casper Bock nævner her nogle af de konkrete resultater:
”Vi har opnået rigtig mange resultater, siden vi startede vores grønne omstilling. Jeg er for eksempel rigtig stolt af, at vi på godt et år har reduceret madspildet pr. gæst fra 119 g i april 2022 til blot 49 g i februar i år. Et andet godt eksempel er vores samarbejde med Too Good To Go, hvor vi i april 2022 havde blot fem afhentninger, havde vi i februar i år 143 afhentninger af mad”.
F&B chef René Due Jessen sammen med hotelchef Casper Bock, HORISONT.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025