Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Husk at afbestille dit bord på restauranten, hvis du bliver forhindret. Ellers kan det komme til at koste dig et gebyr.
Sådan lyder det nu fra flere og flere restauranter, der er trætte af gæster, der bliver væk fra deres bordreservationer.
Flere restauranter oplever nemlig tendensen med, at gæsterne bliver væk fra borde, de har reserveret. Det fortæller brancheorganisationen HORESTA, der har lavet en rundspørge for Berlingske, hvor de har talt med ti store restaurantkæder i landets storbyer. Og derfor giver det god mening for spisestederne at indføre gebyrer, hvis gæsterne ikke dukker op. Særligt i tider med stigende inflation, siger Jeppe Møller-Herskind, der er kommerciel direktør i HORESTA.
”Man går ind og ser på, hvad man kan gøre for at komme den her problemstilling til livs, og der er det jo så vi ser en tendens til de her no show-gebyrer eller reservationsgebyrer, som vi så kan se har en rigtig positiv effekt på bookingerne”, siger Jeppe Møller-Herskind til DR Radioavisen.
Hør indslaget på dr.dk (fra 3.13 min.)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025