Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Burger King vil som et forsøg skifte kødet ud med plantebaserede alternativer i en måned i kædens restaurant ved Rådhuspladsen i København.
Det skriver TV2 Kosmopol.
Burger King har i forvejen plantebaserede serveringer i deres restauranter, men det er første gang, det udelukkende er de produkter, man kan købe.
”Hvis der bliver taget godt imod den slags produkter på Rådhuspladsen, vil vi overveje, om det skal lanceres nationalt, siger Marcus Voldum, marketings- og presseansvarlig i Burger King Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic runder nyt millionoverskud og opruster i Aarhus
06-05-2025
-
Alsik Hotel & Spa mindsker underskud og ser fremgang i gæstetilfredshed
06-05-2025
-
Ny chef concierge skal løfte gæsteoplevelsen hos 1 Hotel Copenhagen
06-05-2025
-
Arena Næstved i modvind efter påstand om unfair konkurrence
06-05-2025
-
Rekordtravl april i Københavns Lufthavn med vækst fra USA
06-05-2025
-
Randerschef bliver ny direktør på ikoniske Ruths Hotel
06-05-2025
-
Pejsegården giver milliontab, men ledelsen ser lys forude
06-05-2025
-
Innovation og netværk i fokus, når det populære event "Meet the Geeks” vender tilbage
06-05-2025