Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Køkkenchef og medejer af Alchemist, Rasmus Munk, er blandt bagmændene på JunkFood, der siden Corona-nedlukningen i marts 2020 har leveret mere end 300.000 gratis måltider til gadens folk.

Nu får JunkFood endnu bedre muligheder for at hjælpe de hjemløse.

Virksomheden Clipper Bulk A/S har nemlig besluttet at donere midler til JunkFood, der svarer til 4000 måltider om året i to år.

Med det økonomiske bidrag støtter Clipper Bulk A/S også JunkFoods arbejde med at forebygge unges hjemløshed, og få de udsatte unge i arbejde og skabe et meningsfuldt liv for dem.

”Vi har fundet en måde, hvor måltidet skaber trygge rammer for flere. I køkkenet tager vi hånd om de unge, der har brug for at finde sig til rette med et arbejde, og for de hjemløse giver måltidet ro og mindsker konflikter. Vi er meget taknemmelige for at Clipper Bulk A/S har valgt at være erhvervspartner med JunkFood og støtte vores arbejde, ”siger Jeanette Duus, der er daglig leder af Junkfood.

Alchemist-ejer åbner nyt madlaboratorium

Med en seedfinansiering på 10 millioner kroner bliver Spora, et avantgarde innovationscenter i København med Alchemist køkkenchef Rasmus Munk i spidsen, til virkelighed.

Log ind