Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Forpagteren af det velrenommerede Svinkløv Badehotel har det seneste år haft nok at fejre.

I november vandt to af hotellets kokke, Emil Kirkegård og Oliver Bendi, "Årets Ret med Fisk og Skaldyr 2022", og i januar kunne hotellets kok, 22-årige Elisabeth Madsen, fejre VM-guld ved Bocuse d'Or.

Nu har hotellet offentliggjort sit seneste regnskab, der viser et overskud på over 700.000 kroner.

Dermed fortsætter Svinkløv takterne fra de seneste år.

Trods svære vilkår med blandt andet en altødelæggende brand i 2016 og urolighederne under pandemien har forpagteren endnu sit første underskud til gode.

”Danmark ligner stille og roligt sig selv igen trods udfordringerne på grund af krigen i Europa. Det lyder lidt dumt, men det her år var måske det første år, hvor "normalen" for alvor har været tilbage”, siger forpagter Kenneth Toft-Hansen med henvisning til årene under den altødelæggende brand og pandemien.

Læs hele historien på nordjyske.dk – kræver login

Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste

Det sydfynske Stella Maris får flotte anmeldelser og indtager nu en af landets højeste placeringer blandt luksushoteller. Men økonomien halter uden for højsæsonen, og hoteldirektøren arbejder målrettet på at skabe balance året rundt.

HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli

Danske hoteller noterede 2,5 mio. overnatninger i juli, hvilket er 5 pct. flere end samme måned sidste år. Nye tal fra Danmarks Statistik viser fremgang fra både danske og udenlandske gæster – især amerikanerne markerer sig.

Log ind