Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forpagteren af det velrenommerede Svinkløv Badehotel har det seneste år haft nok at fejre.
I november vandt to af hotellets kokke, Emil Kirkegård og Oliver Bendi, "Årets Ret med Fisk og Skaldyr 2022", og i januar kunne hotellets kok, 22-årige Elisabeth Madsen, fejre VM-guld ved Bocuse d'Or.
Nu har hotellet offentliggjort sit seneste regnskab, der viser et overskud på over 700.000 kroner.
Dermed fortsætter Svinkløv takterne fra de seneste år.
Trods svære vilkår med blandt andet en altødelæggende brand i 2016 og urolighederne under pandemien har forpagteren endnu sit første underskud til gode.
”Danmark ligner stille og roligt sig selv igen trods udfordringerne på grund af krigen i Europa. Det lyder lidt dumt, men det her år var måske det første år, hvor "normalen" for alvor har været tilbage”, siger forpagter Kenneth Toft-Hansen med henvisning til årene under den altødelæggende brand og pandemien.
Læs hele historien på nordjyske.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025