Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Under Lindetræet er en restaurant, der oser af historie og kultur, og står nu til at genopstå efter Frank Brødsgaard Clausen og Nils Palmqvist har overtaget stedet efter konkursen i begyndelsen af året. Det skriver Fyns Amts Avis.
Det nye Under Lindetræet kommer til at have fokus på skandinavisk mad i mellemprisklassen. De nye ejere lægger vægt på, at Under Lindetræet skal være en restaurant uden fine fornemmelser, hvor nærvær og fællesskab er vigtigere.
Frank Clausen bliver køkkenchef, mens Nils Palmqvist bliver manden på gulvet, som ud over at tage imod bestilling og servere mad, også kommer til at have fokus på at fortælle de gode historier om restauranten, H.C. Andersen, kvarteret og maden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025