Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen måtte opgive sin tyske restaurant i Hamborg, men det har overordnet set stadig været et godt år for den jyske kæde, der kom ud af 2022 med et plus på bundlinjen på mere end 9 millioner kroner.
”Jeg vil ikke kalde det et kriseår. Vi kom ud med et ganske tilfredsstillende resultat, hvor lukningen af vores tyske forretning påvirkede nøgletallene negativt,” siger topchefen for kæden, Piet Klein.
Restaurant Flammen har beholdt niveauet af gæster trods restriktioner på restaurantbesøg de første to måneder af året. Historien er, som den har været for mange restauranter i 2022: Efter genåbningen kom der fart på.
Heller ikke inflationen kunne skræmme gæsterne væk. Hverken i 2022 eller i 2023 til og med maj, selvom der var bekymrede rynker i panden hos ledelsen.
Nu er direktøren i gang med at få det sidste på plads til åbningen af yderligere to restauranter inden udgangen af 2023, og muligvis yderligere to i 2024.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025