Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi ret glade for, at vi for andet år i streg har overskud. Det viser, at vi er på vej i den rigtige retning”, siger Lars Fahlmann, direktør i BonBon-Land om regnskabet for 2022, som blev offentliggjort fredag.
Regnskabet viser et overskud på 2,4 millioner kroner, hvilket er en anelse mindre end sidst års overskud på 3 millioner kroner, skriver Sjællandske Medier.
Før skat er forskellen større, men resultatet er nok så vigtigt stadig positivt. Før skat blev det i 2022 til et overskud på en lille million mod tre millioner året før. At overskuddet før skat er lavere end i 2021 skyldes flere udgifter til lønninger og lidt lavere bruttofortjeneste i 2022.
Læs hele historien på sn.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025