Fremover skal Søren Flemming Larsen, der kommer fra en stilling som adm. direktør i blomsterforretningen Interflora, stå i spidsen for Letz Sushi med 20 restauranter. Det skriver Børsen.

Han overtager posten fra Daniel Ødegaard, der har været konstitueret direktør siden efteråret, hvor Anders Barsøe stoppede efter knapt seks år i forretningen.  Om den nye mand i førersædet, fortæller bestyrelsesformand, Lars Bo Jeppensen, at det især er Søren Flemming Larsens fokus på Interfloras digitale transformation, der har sørget for, at lige netop han fik jobbet.

”Sørens succes med Interflora de seneste syv år er måske et af Danmarks bedste eksempler på en digital transformation af en virksomhed, der gjorde det lettere at være kunde, sjovere at være blomsterhandler, og leverede et virkeligt flot resultat på top- og bundlinje,” siger han.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind