Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I vinterferien åbner ca. 250 restauranter i 50 byer i Danmark atter dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival fra 10.-19. februar. Her vil nogle af landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, madoplevelser og minder, man tager med sig hjem. Billetsalget starter fredag 6. januar, og der kan i år vælges mellem både 3 retter, 5 retter og 10 serveringer.
”Dining Week samler 90.000 gæster omkring bordene på landets restauranter i vinterferien. Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst. Vi bliver mindet om hvad det giver os at mødes omkring et bord, for på landets restauranter bliver vi nemlig meget mere end bare mætte. Vi nyder maden, selskabet, stemningen, kokkenes og tjenernes passion og bliver fyldt op af glæde”, siger Dining Week stifter, Bjørn Beyer.
Mere end halvdelen af restauranterne finder man i hovedstaden, og der er igen i år kommet adskillige nye restauranter i programmet. Her kan du se et lille udvalg af de mange restauranter, men der kommer løbende flere restauranter i programmet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025