Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kurven er opadgående på Store Kro i Fredensborg. Kroen har fundet sine tre ben, som den står særligt godt fast på. Kroens ene ben er bistroen, der nyder stor succes, blandt andet på grand af stor opbakning fra lokale borgere, der nyder et godt måltid på kroen. I bistroen bliver skal man efterhånden være ude i god tid, hvis man vil have et bord en weekend-aften, skriver SN.dk.
Det andet ben er selskaber. Det kan være bryllupper, konfirmationer – alt hvor der er behov for at samle en masse mennesker til en begivenhed. For foråret og indtil sommeren er kalenderen fyldt med selskaber. Også her skal man være ud i god tid.
Det sidste ben og vel nok det ben, der tager størstedelen af vægten for tiden, er konferencer. Virksomheder landet rundt, tager ansatte, ledergrupper og bestyrelser med til Fredensborg og Store Kro, hvor der skal holdes konference, med alt hvad det indebærer. Det betyder overnatning, mad med videre på kroen.
Line Junker kom til i 2020 som Front of house manager. Allerede 1. januar 2021 blev hun vicedirektør på kroen, der ejes af Niels og Lise Fennet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025